Vrachtwagenchauffeur – IQ Select – Hilversum

JobID = 5e0.1

Wie is de opdrachtgever?

Voor een familiebedrijf met circa vijftig vrachtwagens en tachtig werknemers zoeken wij een fulltime vrachtwagenchauffeur. Vanuit de regio Hilversum vervoert de onderneming pallets door heel Nederland.

Wat ga jij doen?

Als vrachtwagenchauffeur bezorg jij correct goederen bij bedrijven door heel Nederland. Je laadt en lost zelf de vrachtauto, met een elektrische pompwagen. De stops en routes variëren per dag. In de functie van vrachtwagenchauffeur werk je van maandag tot en met vrijdag en werk je van 06:00 tot 16:00 uur. Als je in het weekend wilt werken, kan dat ook.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij een enthousiaste vrachtwagenchauffeur? Zoek je een leuke en uitdagende functie? Heb je het rijbewijs CE? Stuur dan jouw cv naar ons via amsterdam@iqselect.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 020-2385555.

Lees meer…